Webwinkel Bax-shop.nl opent nieuwe stenen winkel

Bax-shop.nl zal vanaf zaterdag 27 oktober ook offline beter aanwezig zijn. Dan neemt de online muziekwinkel namelijk een stenen winkel in Goes officieel in gebruik. Om dit heuglijke feit luister bij te zetten zullen er bekende artiesten optreden en worden er workshops, demo’s en kortingen gegeven.

Bax-shop.nl pakt het met een oppervlakte van 1600 vierkante meter gelijk groots aan. Consumenten zullen hier een uitgebreid scala een licht- en geluidapparatuur en dj-gear vinden, net als geluidsdichte oefenruimtes waar zij de apparatuur kunnen testen zonder anderen te storen of zelf gestoord te worden. En er is ook gespecialiseerd personeel aanwezig.

Met deze eigenschappen laat Bax-shop.nl, 44e in de Twinkle100, gelijk zien dat er soms voor webwinkels een relevante behoefte kan zijn om offline ook aanwezig te zijn. Het uitgebreid laten testen van apparatuur (in geluidsdichte oefenruimtes) en het kunnen inzetten van gespecialiseerd personeel is namelijk iets wat online een stuk lastiger of minder aantrekkelijk is. Over mogelijke crosschannel-benaderingen is bij ons nog niks bekend.

Foto via Bax-shop.nl

© Bax-shop.nl