Voetbal International opent shop-in-shop in Bijenkorf

Voetbal International, of beter gezegd de webwinkel van dit voetbaltijdschrift, opent aanstaande maandag een eigen winkel in De Bijenkorf in Amsterdam. Op de vierde etage van dit warenhuis op de Dam zullen diverse VI-gerelateerde en voetbal-artikelen verkocht worden.

In de pop-upstore kunnen geïnteresseerden dvd’s, kleding, boeken en VI-gerelateerde producten kopen. Ook kunnen ze gratis een Voetbal International-cover maken, wat leuk kan zijn als cadeau voor vaderdag. De shop-in-shop lijkt ook voor die dag in het leven te zijn geroepen, want de Voetbal International Shop is tot zondag 16 juni, oftewel vaderdag, zeven dagen per week te bezoeken.

Naast het verkopen van artikelen worden er ook signeersessies met bekende schrijvers en columnisten van het voetbalblad georganiseerd. Zo zal Nico Dijkshoorn op zaterdag 1 juni zijn nieuwe boek ‘Kort Erop’ van handtekeningen voorzien. Twee weken later zullen VI-redacteuren Tom Knipping en Iwan van Duren hun boek ‘Voetbal & Maffia in de Lage Landen: deel 2’ signeren.

Het is in ieder geval te hopen dat René van der Gijp niet aanwezig zal zijn

2 gedachten over “Voetbal International opent shop-in-shop in Bijenkorf

  1. ik wil graag zo een cover voor mijn pa voor vaderdag!
    moet ik daarvoor naar Amsterdam of kan dat ook thuis op de comp.?

Reacties zijn gesloten.