Magento lanceert PayPal-extensies voor stenen winkels

Magento heeft twee nieuwe PayPal-extensies aangekondigd. De een heet ‘Order Ahead’ en de ander heet ‘In-Aisle Selling’, maar ze hebben beide betrekking op stenen winkels. Offline winkelen moet met behulp van deze extensies gemakkelijker en sneller verlopen voor zowel klant als winkelier.

Door ergernissen van consumenten op te lossen, zoals het wachten in een rij of het moeten dragen van zware spullen, kunnen winkeliers de service verbeteren, meer klanten aantrekken en meer herhalingsaankopen stimuleren. PayPal ziet het als hun missie om het gemakkelijk te maken om betere klantervaringen mogelijk te maken. De twee extensies moeten daarbij helpen en zijn vanaf nu te downloaden in Magento’s marktplaats Connect.

Met de ‘Order Ahead’-extensie kunnen winkeliers hun klanten producten direct vanuit de PayPal-app laten bestellen en kunnen diezelfde klanten een tijd uitkiezen waarop ze hun aankoop kunnen ophalen zonder in de rij te hoeven wachten. Met de nieuwe ‘In-Aisle Selling’-extensie kunnen winkeliers hun Magento-webwinkel kopppelen aan PayPal Here om zo transacties te voltooien waar dan ook in de winkel. Wanneer de transactie is voltooid kunnen klanten kiezen om de aankoop direct mee te nemen, later op te halen of het juist thuis bezorgd te krijgen.

Magento wil ’s werelds beste ecommerce-marktplaats maken en diens waarde voor winkeliers en developers verhogen. Daarom heeft het nog eens streng gekeken naar alle gekoppelde extensies op Magento Connect. Dit had als resultaat dat zo’n twintig procent van alle extensies op deze marktplaats zijn verwijderd.