Links

Bezoek ook eens onze andere sites!

Investeerders
Op deze site lees je alles over kapitaal, investeerders, bedrijfsovernames, administratie en meer. Op de weblog lees je leuke en interessante berichtjes, terwijl je via het menu bovenaan binnen no time een slimme ondernemer wordt.

Ondernemen en Internet
Hier adviseren wij (startende) ondernemers. Want of het nou gaat om het inrichten van je bedrijfsruimte, het oprichten van een BV of het bijhouden van je administratie, veel van die dingen kun je pas écht goed doen als je er wat meer over weet.

Kosten.nl
Weten wat een eigen bedrijf in de retail nu allemaal kost? Deze site biedt een overzicht van tarieven en uitgaven.

Webwinkel Forum
Wij schrijven zelf veel, maar zijn natuurlijk ook altijd op zoek naar interactie. Die vinden wij gelukkig regelmatig op het Webwinkel Forum, waar je met mede-webwinkeliers en online ondernemers kunt praten over allerhande zaken. Stel jezelf eens voor en je zult zien dat er een nieuwe wereld voor je opengaat!

Webwinkel Opzetten
Deze website is speciaal voor mensen die een webwinkel willen beginnen, maar daarvoor nog niet de voldoende kennis in huis hebben. Je leest en leert hier alles over de voorbereiding, de kosten, de wetgeving, software en nog veel meer!

Eenmanszaak oprichten .nl
Deze website is speciaal voor mensen die een eenmanszaak willen beginnen, maar daarvoor nog niet de voldoende kennis in huis hebben. Je leest en leert hier alles over de voorbereiding, de kosten, de wetgeving, marketing en nog veel meer! Liever toch een BV? Kijk dan op BV Beginnen.nl!

Ecommerce News
Ben je al wat langer actief als webwinkelier dan is dit een hele interessante site voor je. Hier schrijven we niet alleen over evenementen, buitenlands nieuws en nieuwe ontwikkelingen, maar staan we ook stil bij ‘mobile commerce’, de verschillende soorten software én interviewen we regelmatig iemand uit de branche.