Lingerieshop Annadiva opent stenen winkel in Nijmegen

Webwinkel Annadiva.nl, dat lingerie en badmode tot en met cup J verkoopt, heeft de eerste stenen vestiging geopend en wel in Nijmegen. Met de opening werden ook gelijk een hoop nieuwe merken aan het assortiment toegevoegd. De stenen winkel moet bijdragen aan de maximale service die het bedrijf haar klanten wil bieden.

En dat is natuurlijk ook wel goed te begrijpen als je in je webwinkel producten als beha’s en bikini’s verkoopt. Zulke artikelen wil een klant vaak toch eerst goed passen en daarbij kan persoonlijk contact met iemand die er verstand van heeft natuurlijk erg handig zijn. En oprichtster en directrice Mariëlle van Werven-van der Loo, hééft er verstand van, want ze heeft zelf cupmaat 75F en merkte al snel dat ze bij buitenlandse webwinkels moest bestellen om iets te vinden dat (bij) haar paste. Dit jaar maakte ze overigens deel uit van de 14 mooiste webwinkeliers van 2013 volgens de redactie van Webwinkel Weblog.

In Nijmegen was er de kans om een bestaande winkel (die van Marlies Dekkers, red.) over te nemen en het is in principe natuurlijk ook een prima locatie. Nijmegen is niet alleen een populaire winkelstad, het is zowel voor mensen uit het zuiden als voor mensen uit het noorden prima te bereiken. Randstedelingen moeten dan weer wat verder rijden, maar wie weet wordt er ooit nog aan de westkant van ons land een Annadiva-vestiging geopend. Bang voor de huidige economische tegenwind is Van Werven in ieder geval niet. “Ondanks de recessie groeit Annadiva hard. En afgaande op de reacties van onze volgers op Facebook in de regio Nijmegen, moet de winkel wel een succes worden.”

annadiva