Halfords biedt haal- en brengservice aan

Of het nou de online concurrentie is, de barre economische tijden of een andere reden: Halfords weigert stil te zetten en gaat zich vernieuwen. Met de aanschaf van een wagenpark aan bestelauto’s gaat de winkel voor fiets- en autoaccessoires een haal- en brengservice aanbieden.

Halfords heeft 16 nieuwe bestelwagens aangeschaft en kan hiermee in even zoveel regio’s het lokaal ondernemerschap extra aandacht schenken, zo meldt De Telegraaf. Met de aanschaf wil Halfords ‘de servicegraad van haar klanten extra bedienen’. De winkelketen kan zo immers een haal- en brengservice van kwaliteit aanbieden door heel Nederland. Of er nou een fiets gerepareerd moet worden of dat een bestelling aan huis geleverd moet worden, met de komst van de nieuwe bestelwagens moet dit een peuleschil zijn.

Het Britse Halfords investeert ook lekker in zichzelf. Zo heeft het 100 miljoen pond klaarliggen om zo de omzet te kunnen verhogen. Van de 100 miljoen pond die het wil investeren, zal 38 miljoen opgaan aan de verbetering van de online service. Een nieuwe (mobiele) webwinkel met chatservice en een nieuw voorraadbeheersysteem zullen worden ontwikkeld, zo meldde Twinkle Magazine.